Pàgina actual: Home

IES BLASCO IBAÑEZ - CULLERA TF: 96 171 91 00

El Blasco contra la violència de gènere

Performances artístiques, exposicions, lectures públiques d'un manifest i un poema, escenificacions de casos de maltractaments cap a les dones, xerrades-col·loqui, vídeos il·lustratius... Açò és que donà de sí una jornada com la de dimecres 25 de novembre, en què l'Institut va mostrar la seua solidaritat amb les víctimes de la violència de gènere. Cliqueu sobre la imatge per veure el videoreportatge.

 

Solidaritat amb les víctimes dels atemptats de París

Un cop més, la comunitat educativa del Blasco s'ha sumat al corrent general de rebuig de tota mena de violència, producte del fanatisme i la intransigència. En aquesta ocasió, arran dels darrers atemptats yihadistes a París el proppassat 13 de novembre, el nostre centre s'ha mobilitzat reunint-nos tots al pati al migdia de dilluns 16 de novembre. Allí i en boca de l'alumna Mila Denes, s'ha procedit a la lectura d'un manifest de condena del terrorisme, així com al protocolari minut de silenci en senyal de solidaritat amb les víctimes dels atemptats. Cliqueu sobre la imatge per veure el videoreportatge.

 

ELECCIONS A CONSELL ESCOLAR 2015

En novembre d'enguany el nostre Centre ha de renovar part dels membres que integren el Consell Escolar. Professors, pares, personal no docent i alumnes estan cridats a participar-hi com a candidats i/o com a votants. El termini per a presentar candidatures és el 15 de novembre de 2015. Les eleccions es duran a terme el 26 de novembre i el dia 4 de desembre seran proclamats els candidats democràcticament elegits. Des de la Direcció del Centre animem a tothom a participar activament en aquestes eleccions al Consell Escolar, el més important òrgan consultiu, les decisions del qual són vinculants per a tota la comunitat educativa. Clica sobre la imatge per veure la falca informativa que hem fet per a l'ocasió.

 

 

4a Campanya "Desdejunis saludables"

Per quart curs consecutiu el departament d'Educació Física organitza la campanya de conscienciació per a l'adquisició d'hàbits saludables en l'alimentació. La cafeteria Alcalà ha estat un any més el lloc triat per fomentar aquest costum tan descuidat pels joves. Us mostrem un vídeo on alumnes de 4t ESO hi acudiren mostrant-se força satisfets amb aquesta experiència pedagògica.

 

Gala de Cloenda de la "Promoció estrelada"

Divendres 29 de maig, a les 20:30 h., tingué lloc al nostre centre la tradicional Gala de Cloenda del Curs per al 2n de Batxillerat de l'IES Blasco Ibáñez de Cullera. Els 35 alumnes de la promoció de 2015 seran recordats com a “la promoció estrelada”, atesa la quantitat de referències al·lusives a les activitats al voltant del quadre “La nit estrelada” de Van Gogh, activitats que culminaren en la setmana cultural del proppassat abril. Tots ells col·laboraren activament en tots els actes programats, des de la realització de vídeos fets ex professo per a l'ocasió, fins a la participació en viu al Gimnàs del centre, ja fora com a conductors de l'acte, interpretant música en directe, arreplegant premis literaris o manifestant les seues impressions al llarg del curs. No faltà, com a colp d'efecte final, un flashmob amb què els 35 alumnes de la promoció sorprengueren a la concurrència amb un singular ball col·lectiu dalt de l'escenari.

 En un ambient alhora solemne i festiu, la Gala esdevingué tot un èxit, i no sols per les més de 250 assistents que emplenaren el Gimnàs, sinó per la posada en escena, la diversitat d'actes oferits, l'espectacle de llums i colors, l'emotivitat del moment (sobretot amb el comiat del professor Vicent López, “director emèrit” del Blasco) i el clima de germanor que presidí tothora la vetlada. Cliqueu sobre els enllaços per veure el microreportatge (https://vimeo.com/129539414) i el fotomuntatge (https://vimeo.com/130858905)

 
Pàgina 1 de 4

FONS SOCIAL EUROPEU

La Unió Europea I el Fons Social Europeu cofinancien la FPB i els itineraris de 3r ESO

FORMACIO PER A FAMILIES

Dia de la fruita (22-11-2015)