Pàgina actual: Home

IES BLASCO IBAÑEZ - CULLERA TF: 96 171 91 00

Xerrada sobre drogues i alcohol

Correu electrònic Imprimeix PDF

Dins del cicle de conferències, xerrades i encontres organitzat pel centre a fi de conscienciar els nostres joves sobre aspectes d'interés general, aquest dimecres passat representants de la Guàrdia Civil assistiren a l'Institut per informar als alumnes de 3r i 4t d'ESO de tot el que envolta el món de les drogues i els riscos que comporta per a la salut física i mental. Amb el suport d'una presentació digital, els agents parlaren dels diferents tipus de drogues (les il·legals i les admeses, com ara el tabac i el alcohol) i la seua negativa incidència en el hàbits personals i socials dels més vulnerables, els adolescents. Van ser dues hores carregades d'informació i de preguntes, dins d'una ambient interactiu i molt profitós. Vist l'interés que ha despertat aquesta sessió informativa, es farà també extensiva les properes setmanes a altres nivells del centre. Cliqueu sobre la imatge per veure el videoreportatge.

 

BLASCO SOLIDARI

Correu electrònic Imprimeix PDF

Seguint el costum encetat des de fa uns anys, l'Institut Blasco Ibáñez celebra unes jornades solidàries de recollida d'aliments, joguines i llibres infantils durant els tres últims dies lectius d'enguany: dijous 18 desembre, divendres 19 i dilluns 22. La col·laboració d'alumnes, pares i professors, conscients de les necessitats de moltes famílies sobretot en dies tan assenyalats com els Nadals, ha resultat tot un èxit, amb una recollida al voltant de 500 quilos de béns i d'il·lusions. En nom d'aquesta campànya del "BLASCO SOLIDARI", la Junta Directiva agraeix la  participació de tots.

 

Conferència d'Àngel Corberán

Correu electrònic Imprimeix PDF

El departament de Matemàtiques va organitzar, el proppassat dimecres 3 de desembre, una conferència sobre els diversos problemes de l'optimització matemàtica, a càrrec del professor universitari Àngel Corberán (catedràtic del Departament d'Estadística i Investigació Operativa, Universitat de València), sota el suggeridor títol de Euler y el cartero chino, y caballos y el viajante de comercio. El conferenciant va fer un repàs de diversos problemes de caire matemàtic, des de la solució del suís Euler al famós problema dels ponts de Königsberg fins els problemes actuals de les rutes de transport. A aquesta conferència, patrocinada per l'Aula de Cultura Científica de la Universitat de València hi assitiren a l'acte alumnes de 4t ESO y 1r Batxillerat Científic, així com tots els membres del departament de Matemàtiques en ple. Cliqueu sobre la imatge per veure el videoreportatge.

 

25 N Contra la Violència de Gènere

Correu electrònic Imprimeix PDF

Des del 1999 les Nacions Unides van declarar el 25 de novembre com al Dia Internacional contra la violència de gènere. L'Institut Blasco Ibáñez vol sumar-se a aquesta iniciativa de conscienciació amb la realització d'una foto col·lectiva al voltant del graffiti que il·lustra aquest crit de denúncia. Els alumnes de 1r Batxillerat  han estat els encarregats de donar-li vida. Cliqueu sobre la imatge per veure el videoreportatge.

 

Desdejunis saludables

Correu electrònic Imprimeix PDF

Des de principis d'octubre va començar la campanya 2014 dels "Desdejunis Saludables", una iniciativa coorganitzada pels departaments didàctics d'Educació Física i de Biologia & Geologia, amb la sana intenció de conscienciar als alumnes de la importància d'una dieta saludable començant pel primer menjar del dia. Aquesta iniciativa és la primera d'una extensa nòmina d'experiències pedagògiques semblants, que es desenvoluparan al llarg del curs (com ara "L'Entrepà Saludable", el "Dia del Suc de Taronja" o el "Dia de al Fruita"), de les quals anirem informant puntualment. De moment, quedem-nos amb el vídeoreportatge del desdejuni que alumnes i professors de 2n de Batxillerat van fer el proppassat divendres 3 d'octubre i que podeu veure clicant sobre la imatge.

 
Pàgina 1 de 2

Calendari

Gener 2015 Febrer 2015
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dm
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31

DEPARTAMENT D'INFORMÀTICA